TV műsor [alias webservice] – ötlet [, speckó]

Az igazi ötlet, mely a cím mögött bújik meg, arról már többször és többen beszélgettünk: Hogyan is tudunk csatlakozni mobiltelefon segítségével egy web service-hez?!
Előbb-utóbb eljutunk 1-1 olyan feladathoz, mely egy webservice segítségével szolgáltat számunkra adatot/eredményt és azt kell valahogy megjelenítenünk/feldolgoznunk a telefonunkon, melyen egy előre megírt natív appot futtatunk.
Sajnos sok publikus és díjmentesen, gyakorlatozásra felhasználható webservice nincs, hacsak nem magunknak készítünk egyet és host-oljuk azt egy erre alkalmas webszolgáltatónál (vagy saját webserver-t üzemeltetünk).

A kísérletezésre használható webservice

Az egyetlen amit találtam az az alábbi linken érhető el: AnimareTVWebService
Nem csinál mást, mint TV műsor információkat szolgáltat nekünk. Ennél a webservice-nél nincs szükségünk azonosításra, certificate-re, semmire!

Egy eredménylista látható az alábbi linkeken: EredmLista01 EredmLista02

Valamint láthatunk egy már kész WP7-es appot is az alábbi oldalon: Műsorújság

A specifikáció

Használjuk fel a linken szereplő webservice-t (a linkre kattintva olvashattok róla egy kis leírást), amennyi adatot tudunk jelenítsünk meg. Nem kell törekedni a design-ra, itt nem az a cél, hanem hogy kipróbáljuk hogyan is tudunk felhasználni egy ilyen szolgáltatást.

A minimális megjelenítés

Legyen egy lista, amiben felsoroljuk a csatornákat, majd tudjunk rákattintani egyre, ami az adott TV csatorna aktuális műsorait mutatja meg.

Mindenkinek jóó szórakozást :)

Initially https://writemyessay4me.org/ british east india company worked with rulers 2
Kategória: Általános | A közvetlen link.