2011. december hónap bejegyzései

flatCube: solver – algoritmus

No, akkor ideje elgondolkodni azon, hogy ezt a végtelenül egyszerű flatCube-ot milyen apróságokkal lehetne feldobni. Mit lehetne kitalálni a megjelenésen kívül, ami vonzóvá teheti a mi kis idióta tanulópéldánkat. Nos talán nem rossz ötlet, ha kihívás elé állítjuk a felhasználót. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva

TV műsor [alias webservice] – ötlet [, speckó]

Az igazi ötlet, mely a cím mögött bújik meg, arról már többször és többen beszélgettünk: Hogyan is tudunk csatlakozni mobiltelefon segítségével egy web service-hez?! Előbb-utóbb eljutunk 1-1 olyan feladathoz, mely egy webservice segítségével szolgáltat számunkra adatot/eredményt és azt kell valahogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva

flatCube: a komponens – iOS

Lassan elértük a célt, itt a flatCube komponens, amely a projekt végcélja volt. Kezdetben azt gondoltuk, hogy ez egy kicsi és egyszerű feladat, de végül mégsem úgy lett. Végül kiderült, hogy sokan sokkal egyszerűbbnek gondoltuk a feladatot. A lényeg mindenesetre, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva

Update! – POC: Négyzet rajzolása, mozgatása – Android

azzal kezdtem, hogy valóban MVP szerinti fejlesztést hajtunk végre. A kommentekből és az azok nyomán kialakult vitából látható, hogy nem teljesen sikerült megfelelnem az említett minta által támasztott követelményeknek. Néhány javítást eszközöltem tehát!

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva