2011. november hónap bejegyzései

Univerzális alkalmazások – iOS

A zárt platformnak megvannak a maga igencsak nem elhanyagolható előnyei. Amikor először ültem neki megvizsgálni, hogy mit is jelent az írjunk univerzális alkalmazást – azaz készítsünk olyan app-ot, amely akár iPhone-ra, akár iPad-re telepíthatő és alkalmazkodva az adott megjelenítő méreteihez tökéletesen működik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva

POC – Alakzat mozgatása a kijelzőn – WP7

Hogy tartsuk a POC-ok sorát, lássuk hogyan lehet WP7 esetében mozgásra bírni egy-egy tetszőleges UIElement-et a kijelzőn. Alapvetően két irányba indulhatunk el: transzformáció segítségével, relatív elmozdulást szimulálva vagy abszolútérték megadásával Hogyan is induljunk?

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva

ChewronWP7 – avagy “törjünk” legálisan

Egy kissé talán megtévesztő a cím, de lássuk miről is van szó valójában, mi vezetett el idáig! A Microsoft 2010 októberében útjára indította az akkor még eléggé 1. 0ás WP7-es készülékeit. Nem kellett sok ahhoz, hogy néhány lelkes “amatőr” (több … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva

FlatCube: squareLine komponens – iOS

Na akkor ideje már a sok kutatás után végre valamire használni azt a rengeteg tudást amit eddig összeszedtünk. Akár neki lehetne ugrani a FlatCube legfőbb komponensét kidolgozni, de bemelegítésként talán megteszi egy részlet is belőle. Készítsük el a kocka egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános | Hozzászólások kikapcsolva